Neem contact met ons op
088 567 01 95

Aanmelden

Procedure

Verwijzingen naar RoessinghMedinello verlopen via huisarts, bedrijfsarts of medisch specialist. Er is één gezamenlijke intakeprocedure en voorlichting voor RoessinghMedinello en Roessingh, Centrum voor Revalidatie. Op basis van ingevulde vragenlijsten wordt beoordeeld waar u als cliënt het beste geholpen kan worden.

Het multidisciplinaire behandelteam van RoessinghMedinello doet vervolgens een behandelvoorstel. Dit behandelvoorstel bestaat uit een aantal modules die gezamenlijk als doel hebben beter te leren omgaan met pijn en de gevolgen daarvan voor het dagelijks functioneren, op lichamelijk, geestelijk en sociaal-maatschappelijk gebied. Het behandelvoorstel wordt met de cliënt besproken door de casemanager. Per module stelt de cliënt samen met de betreffende therapeut persoonlijke doelen op. Sommige modules zijn in groepsverband en andere modules zijn individueel.

Verwijzen

U bent huisarts, bedrijfsarts of medisch specialist en verwijst uw patient naar RoessinghMedinello voor poliklinische revalidatie. Gebruik hiervoor eenvoudig het digitale verwijsformulier.

Download hier het digitaal verwijsformulier RoessinghMedinello

Het ingevulde en ondertekende formulier kunt u per e-mail verzenden naar info@roessinghmedinello.nl. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.