Neem contact met ons op
088 567 01 95

Vergoedingen

RoessinghMedinello revalidatiezorg valt onder de basisverzekering

De revalidatiezorg van RoessinghMedinello valt onder de basisverzekering voor ziektekosten en is daarmee voor iedereen toegankelijk. Op basis van een verwijzing van een huisarts, bedrijfsarts of medische specialist kan het RoessinghMedinello programma ingezet worden. Indien voldaan wordt aan de inclusiecriteria, wordt het programma volledig vergoed vanuit uw zorgverzekering (m.u.v. het wettelijk eigen risico).

Eigen risico

Zoals bij alle specialistische zorg is op de vergoeding van de programma’s van RoessinghMedinello (intakefase en behandelfase) de eigen risico regeling van toepassing. Er wordt dus een aanspraak gemaakt op uw eigen risico. Voor meer informatie over vergoedingen neemt u contact op met de administratie van RoessinghMedinello. Wij staan u graag te woord.

Aanvullende dienstverlening

Voor een optimale re-integratie van een werknemer kan het aan te bevelen zijn de aanvullende module “Gezond aan het werk” in te zetten. De kosten hiervan worden niet vergoed door de zorgverzekering. Indien van toepassing zal RoessinghMedinello hiervoor een aanvullende offerte opstellen.