Neem contact met ons op
088 567 01 95

  • Aanscherping regels

Aanscherping regels per 18 december

Naar aanleiding van de persconferentie worden de maatregelen bij Roessingh Pijnrevalidatie verder aangescherpt. U wordt hier de komende week over ingelicht, als u nog geen bericht heeft gehad dan blijven de afspraken ongewijzigd op locatie.

Globaal zijn de nieuwe maatregelen:

  • uw screening en intakegesprekken vinden (zoveel mogelijk) online plaats, met uitzondering van de intake bij de revalidatiearts die wel op locatie plaatsvindt;
  • de fysieke sessies vinden plaats met maximaal 5 cliënten in de zaal, zodat iedereen nog minimaal 1x per week op locatie kan trainen (en waar mogelijk 2x per week);
  • de groepssessie breineducatie vindt plaats op locatie, met maximaal 3 cliënten en een therapeut in de ruimte;
  • de gesprekken met de psycholoog, ergotherapeut en fysiotherapeut die aansluitend zijn gepland aan een fysieke sessie vinden op locatie plaats, overige afspraken en evaluatiemomenten worden omgezet naar een videobelafspraak. U ontvangt daarvoor per mail een uitnodiging voor de beveiligde Microsoft Teams omgeving om te kunnen videobellen met uw therapeut.

We hopen dat u ondanks de nieuwe RIVM-maatregelen uw intake- en/of behandeltraject zo goed mogelijk kunt vervolgen.

Omdat we niet iedereen maandagochtend 20 december direct kunnen bellen en omplannen, vragen we uw begrip en geduld. U kunt bij alle therapeuten verdere informatie vragen over uw traject en de consequenties voor de afspraken en eventuele problemen of bezwaren bespreken. We zoeken graag mee naar oplossingen.

Handleiding “deelnemen aan Microsoft teams vergadering”


Terug naar Corona Covid-19overzicht