Neem contact met ons op
088 567 01 95

  • Covid-update 04-11-2020

Beslisboom Covid-klachten

update 04-11-2020

Met het toegenomen besmettingsrisico in onze regio is de kans op een positief geteste cliënt of medewerker groter. Om het besmettingsrisico zo laag mogelijk te houden blijven we u wijzen op de bekende regels om 1.5 meter afstand te bewaren, de hygiëneregels te hanteren en een neus-mondkapje te dragen in openbare ruimtes en in geval van contact waarbij de 1.5 meter niet gewaarborgd is. We blijven benadrukken dat u niet naar de locatie komt indien u (milde) Covid-gerelateerde klachten heeft.

Waar mogelijk voeren we behandelingen middels videobellen uit om onnodig reizen en contact met anderen te voorkomen, kijk met uw casemanager welke afspraken op deze manier kunnen plaatsvinden, dat geldt vooral op dagen dat u geen fysieke sessie heeft.

U kunt de beslisboom gebruiken indien u, of een van uw huisgenoten; Covid-gerelateerde klachten heeft, getest wordt of een positieve testuitslag heeft:

Beslisboom 12 plus

Als u, of uw huisgenoot, Covid-klachten krijgt of met name positief getest bent neemt u dan zo spoedig mogelijk contact op. Wij kunnen dan direct de noodzakelijke maatregelen treffen en mensen op de hoogte brengen. In het weekend spreekt u de voicemail in en/of mailt u naar;  marjolein.stegeman@roessinghmedinello.nl en anders zijn wij maandagochtend vanaf 8 uur bereikbaar.


Terug naar Corona Covid-19overzicht