Neem contact met ons op
088 567 01 95

  • Covid update na 14/12

Corona update 14/12

N.a.v. de persconferentie op 14 december heeft RoessinghMedinello het volgende besloten:

We continueren MSR op locatie. Het beleid van de regering is om zorg niet af te schalen, om kwaliteit van cruciale zorg niet in gevaar te brengen en continuïteit te borgen. Dat betekent ook dat we op locatie blijven werken.

De groepsgrootte van de fysieke sessies wordt aangepast, hierdoor gaat de frequentie naar 1x per week waarbij aandacht is voor thuis trainen de rest van de week; cliënten worden hierover de komende week geïnformeerd.

Cliënten kunnen voor hun afspraken op de locatie van RoessinghMedinello komen. Indien de cliënt liever de sessies geheel of gedeeltelijk vanuit huis wil volgen, kan dit middels beveiligd beeldbellen. In dat geval verzoeken we de cliënt contact op te nemen met zijn/haar casemanager, ook als er aanvullende vragen of opmerkingen zijn.

Onze medewerkers blijven thuis als zij symptomen vertonen of klachten hebben; de sessie vindt doorgang middels videobellen (of soms wordt de afspraak opnieuw ingepland).

De geldende hygiënemaatregelen blijven van kracht. Cliënten wordt verzocht zich af te melden bij Covid-gerelateerde klachten, de 1,5 meter afstand te handhaven; handhygiëne en mondneuskapje blijven verplicht.


Terug naar Corona Covid-19overzicht