Neem contact met ons op
088 567 01 95

Doelgroep

U heeft langdurige klachten van het bewegingsapparaat, waarbij ook andere factoren, zoals bewegingsangst, psychische klachten of problemen op werk of relationeel gebied een rol spelen. Eerdere (para)medische behandelingen hebben u niet of nauwelijks geholpen. In dit geval kunt u doorverwezen worden naar RoessinghMedinello.

RoessinghMedinello, een initiatief van Roessingh, Centrum voor Revalidatie en Medinello Revalidatie, is een zelfstandig behandelcentrum voor poliklinische revalidatie in Enschede. U wordt hier behandeld door een multidisciplinair team. RoessinghMedinello staat voor een innovatieve aanpak, gebaseerd op bewezen effectieve behandelmethoden. De samenwerking tussen Roessingh en Medinello combineert de unieke eigenschappen van beide partijen.

Een compleet palet aan pijnrevalidatie

RoessinghMedinello en Roessingh, Centrum voor Revalidatie bieden samen een compleet palet aan pijnrevalidatie aan. Binnen het revalidatiecentrum wordt hoogcomplexe revalidatie aangeboden en bij RoessinghMedinello kan men terecht voor middelcomplexe revalidatie.

Er is één gezamenlijke intakeprocedure voor RoessinghMedinello en Roessingh, Centrum voor Revalidatie. Tijdens deze intake beoordeelt een revalidatiearts waar u het beste geholpen kan worden. Na de intake wordt u doorverwezen naar een van beide organisaties, waar vervolgens de behandeling start.