Neem contact met ons op
088 567 01 95

Scholing en voorlichting

Succesvol Webinar Pijn en het Brein o.l.v. Annemarieke Fleming
Dinsdagavond 19 januari was er een erg interessant webinar met als thema Pijn en het Brein onder leiding van Annemarieke Fleming, gezondsheidszorgpsycholoog en schrijfster van het gelijknamige patiëntenboek. Er was een verrassend grote groep van 267 zorgprofessionals die de hele avond interactief deelnamen met de vragen op de Q&A, chat en polls.
20 januari hebben alle participanten die zich hebben ingeschreven de weblink naar het webinar ontvangen via mail, het webinar is tot en met 31 januari terug te kijken.
Annemarieke Fleming heeft de presentatie, die voor eigen gebruik in te zetten is voor direct patiëntencontact, de downloadlink hebben alle participanten ontvangen via mail (evt spam checken). 
Linda te Brinke, revalidatiearts van RoessinghMedinello gaf voorafgaand aan de scholing de introductie, deze zijn terug te kijken via:  Introductie Linda te Brinke.
 
We verzoeken alle participanten nog een keer de moeite te doen het enqueteformulier in te vullen om te kunnen evalueren en ons scholingsaanbod aan te kunnen passen aan de wensen.
Accreditatie is aangevraagd voor de participanten die zich vooraf hadden aangemeld (met accreditatienummer) middels het inschrijfformulier op deze site en het webinar hebben gevolgd. Accreditatie is toegekend voor ADAP, KNGF, KNMG-GAIA, KR-ZP en POH-GGZ. Overige participanten kunnen met het Zoom bewijs van registratie zelf accreditatie aanvragen. NB De mails tot en met 20-01-2021 zijn verwerkt bij het verwerken van de accreditatie-aanvragen.

Revalidatiearts Linda te Brinke tijdens haar Inleiding bij het webinar.