Neem contact met ons op
088 567 01 95

Over RM

RoessinghMedinello

RoessinghMedinello, een initiatief van Roessingh, Centrum voor Revalidatie en Medinello Revalidatie, is een zelfstandig behandelcentrum voor poliklinische revalidatie in Enschede. Multidisciplinaire teams behandelen hier cliënten met een gecompliceerde zorgvraag. RoessinghMedinello staat voor een innovatieve aanpak, gebaseerd op bewezen effectieve behandelmethoden. De samenwerking tussen Roessingh en Medinello combineert de unieke eigenschappen van beide partijen.

Een compleet palet aan pijnrevalidatie

RoessinghMedinello en Roessingh, Centrum voor Revalidatie bieden samen een compleet palet aan pijnrevalidatie aan. Binnen het revalidatiecentrum wordt hoogcomplexe revalidatie aangeboden en bij RoessinghMedinello kan men terecht voor middelcomplexe revalidatie.

Er is één gezamenlijke intakeprocedure voor RoessinghMedinello en Roessingh, Centrum voor Revalidatie. Tijdens deze intake beoordeelt een revalidatiearts waar de cliënt het beste geholpen kan worden. Na de intake wordt doorverwezen naar een van beide organisaties, waar vervolgens de behandeling start.