Neem contact met ons op
088 567 01 95

  • Update corona: geen afspraken in het centrum

Update Corona – voorlopig geen afspraken in ons centrum

Aanvullende maatregelen vanaf maandag 16 maart

De landelijke ontwikkelingen en maatregelen rondom het Coronavirus hebben ook effect op onze organisatie. In navolging van veel ziekenhuizen en revalidatie instellingen waar alle poliklinische afspraken worden afgezegd, worden bij RoessinghMedinello ook alle afspraken niet langer op de locatie zelf gehouden. Dit doen we om een bijdrage te leveren in het voorkomen van een verdere verspreiding van het Corona virus.

Indien u de komende week een afspraak heeft zal er zo snel mogelijk contact met u worden opgenomen via telefoon of mail om te kijken hoe wij op een andere manier, via beveiligd videobellen of telefonisch, uw traject zo goed mogelijk kunnen voortzetten.


Voor meer informatie over videobellen: https://www.medinello.nl/videobellen/

Wij hopen op uw begrip en geduld om alles zo goed mogelijk te laten verlopen.

Jabe Mertens en Vincent Rikkerink, directie
Marjolein Stegeman, locatiemanager

Beleid RoessinghMedinello

Op basis van de huidige landelijke adviezen geldt het volgende behandelbeleid voor de periode maandag 16 maart tot en met 6 april*
1. In principe zullen alle afspraken met uw therapeut vanaf maandag 16 maart online op het afgesproken tijdstip plaatsvinden (via beeldbellen). De fysieke trainingsafspraken zullen wel anders worden georganiseerd (zie punt 7).
2. Deze werkwijze geldt voor alle fases binnen RoessinghMedinello; de screening, intakefase als behandelfase.
3. De locatie is slechts beperkt open; primair ten behoeve van de werkplekken van collega’s.
4. Slechts in uitzondering en alleen in afstemming tussen therapeut en cliënt zal er nog een fysieke afspraak op locatie plaatsvinden. 5. RoessinghMedinello heeft een eenvoudig te gebruiken applicatie beschikbaar voor beeldbellen (Microsoft Teams). Deze werkt voor u op diverse apparaten, waaronder smartphone, tablet en computer met camera en geluid.
6. U ontvangt van uw therapeut verdere instructies hoe gebruik te maken van beeldbellen/ Microsoft Teams.
7. Voor de fysieke trainingen zal een aangepast oefenschema worden opgesteld welke u in uw thuisomgeving kunt gebruiken. Uw fysiotherapeut zal hiervoor met u een nieuwe afspraak plannen en dit periodiek met u evalueren.

 


Terug naar Nieuwsoverzicht